Skip to main content

Vacancy
Data Analist

Fulltime

Make every day a friday!

Ben jij een junior data analist en wil je werken voor het leukste databedrijf?

We zijn op zoek naar een junior data analist voor een geweldig team dat de consumenten en acquisitie marketing-afdeling van een grote Nederlandse corporate ondersteunt.

Dit ben jij!

Hier herken je jezelf in

  • Je bent in staat om “Scheveningen” uit te spreken (je spreekt vloeiend of bijna vloeiend Nederlands)
  • Je bent een enthousiaste junior data analist / scientist of afgestudeerd in Bedrijfskundige Informatica
  • Je houdt van data en wilt werken met data, datastromen, datamodellen en processen
  • Je bent zelfstandig en leergierig.
  • Je werkt binnen een team dat gegevens beheert / voorbereidt voor marketingcampagnes, inclusief het maken van ontwerpen over hoe gegevens worden gestructureerd om dat effectief te doen
  • Je krijgt de kans om te werken in een enorm integratieproject, waardoor je veel kunt leren over het werken als data-analist, agile werken, het leren kennen van verschillende soorten data en hoe deze worden gebruikt
  • Je krijgt de vrijheid om bijna altijd op afstand te werken.

Dit ga je doen

Hier kom je je bed voor uit

Waarom je voor Early Friday wil werken

Over ons

Early Friday draait om de mensen die er werken. Onze cultuur is open, vriendelijk en positief. Bij Early Friday werken we samen aan succes (en tosti’s dus).

We vieren samen feest en werken alleen met gedeelde doelen. Dus geen individuele grote bonussen en elkaar de loef afsteken. Dus als je blij wordt van samenwerken, creëren en groeien, een fijne, open werksfeer en veel plezier, dan is Early Friday de plek waar je moet zijn!

Wat we doen

Early Friday transformeert de manier waarop bedrijven data gebruiken. Wij zijn een werkplek waar mensen zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Leren, plezier hebben, successen vieren – en samen nóg meer kickass worden. Daarom zijn we op zoek naar creatieve data-minded toppers die graag technologie gebruiken om bedrijven verder te helpen; mensen die voortdurend willen verbeteren.

Lees meer over ons

Ben jij dit?

Houd jij van data én van mensen? En wil je solliciteren? We horen graag van je! 👋

Solliciteer